Konyhabútor készítés

A kulcsszó az egyediség! Lehetséges, hogy mielőtt weboldalunkra talált, már órákat töltött böngészéssel a neten, vagy akár ellátogatott számtalan bútoráruházba. Azonban úgy érzi, hogy még mindig nem találta meg az igazi konyhabútort, mely tökéletesen igazodik ízléséhez, főzési szokásaihoz vagy akár konyhájának méreteihez. Sőt a konyhabútor részeinek összeállításával sem akar bajlódni.

 

Erre találunk mi megoldást!

Az első lépés megismerni az Ön főzési szokásait, ízlését, a helyiség adottságait, hogy kiderítsük milyen is az ideális konyha az Ön számára. Ezekkel az információkkal és a 20 év alatt felhalmozott tapasztalatunkkal együttesen létrehozunk egy egyedülálló, különleges konyhát.

 

A tökéletes terv megálmodása során következik a gyakorlati munka, a konyhabútor-készítés. Miután az árajánlatot elfogadta, valamint felmértük a helyszínt és az igényeket, az alapanyagok és kiegészítők is kiválasztásra kerülnek. Fix árak helyett egyedi megrendelések alapján határozzuk meg a konyhabútor árát, hiszen konyhabútor-készítés során az Ön igényeihez, valamint a konyha méreteihez igazodunk, ezzel költséghatékonyabb megoldásokat szeretnénk nyújtani az Ön számára.

 

Készítünk klasszikus, modern és minimál stílusú konyhákat, de nem akadály számunkra a panellakásba épített konyhabútor kivitelezése sem.

Konyhabútor frontok közül választhat laminált bútorlapot, marható felülető MDF frontot, PVC fóliás bútorajtókat vagy akril bútorajtókat egyaránt. Amennyiben Ön festett változatot szeretne, úgy ezt a kívánságát is teljesíteni tudjuk. Konyhabútor frontok esetében egy megbízható vállalat, a Nett front termékeivel dolgozunk, mely piacvezető cég Magyarországon.

A korpusz készülhet laminált, de olykor furnérozott bútorlapból is.

A Kronospan Slim Line bútorlapjai - melyekkel évek óta dolgozunk - rendkívül magas kopás- és hőállósággal rendelkeznek, ellenállnak a nedvességnek. Ideálisak felsőkategóriás bútorokhoz.

További világhírű cégekkel vagyunk partneri együttműködésben, mint például Falco, Egger, Forest, Interfa. Ezekkel a jól ismert cégekkel való együttműködésünk által minőségi alapanyagokkal dolgozunk, melyek eleget tesznek a magas minőségi követelményeknek, így kerülhetnek ezek a termékek az Ön konyhájába a bútorkészítés során.

 

Az Ön egyénisége és a mi hozzáértésünk mixtúrájával születhet meg otthonába a tökéletes konyha egy új élet kezdetéhez.

 

Készen áll a

közös munkára?

AJÁNLATKÉRÉS

Böszörményi Balázs

info@ujbutor.hu

1043. Budapest Deák F. u. 53.

Adószám: 67457131-1-41